OK~下面是羅馬尼亞文滴歌詞…<BR>x5 <BR>Ma-ia-hii <BR>Ma-ia-huu <BR>Ma-ia-hoo <BR>Ma-ia-haa <BR>Alo, Salut, sunt eu, un haiduc, <BR>Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. <BR>Alo, alo, sunt eu Picasso, <BR>Ti-am dat beep, si sunt voinic, <BR>Dar sa stii nu-ti cer nimic.
<DIV class=resume>Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, <BR>Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. <BR>Chipul tau si dragostea din tei, <BR>Mi-amintesc de ochii tai. </DIV>
<DIV class=resume>Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, <BR>Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. <BR>Chipul tau si dragostea din tei, <BR>Mi-amintesc de ochii tai. </DIV>
<DIV class=resume>Te sun, sa-ti spun, ce simt acum, <BR>Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. <BR>Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso, <BR>Ti-am dat beep, si sunt voinic, <BR>Dar sa stii nu-ti cer nimic. </DIV>
<DIV class=resume>x4 <BR>Ma-ia-hii <BR>Ma-ia-huu <BR>Ma-ia-hoo <BR>Ma-ia-haa </DIV>
<DIV class=resume>Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, <BR>Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. <BR>Chipul tau si dragostea din tei, <BR>Mi-amintesc de ochii tai.</DIV>
<DIV class=resume>下面是中文的翻譯<BR>嗨,你好, 是我, 一名歹徒。<BR>我求你, 我的愛人,接受幸福吧。<BR>嗨 嗨, 是我, 畢卡索。<BR>我給你發一聲 嗶,我自覺強大無比。<BR>但你要知道我不是在要求你什麼。</DIV>
<DIV class=resume>你想走,不想 不想要我<BR>不想 不想要我<BR>不想 不想 不想要我<BR>你的臉孔和愛是從菩提樹裏來的<BR>而我會記著你的眼睛的。</DIV>
<DIV class=resume>你想走,不想 不想要我<BR>不想 不想要我<BR>不想 不想 不想要我<BR>你的臉孔和愛是從菩提樹裏來的<BR>而我會記著你的眼睛的</DIV>
<DIV class=resume>我給你打了個電話, 來告訴你我對你現在的感覺<BR>嗨, 是我, 你的幸福<BR>嗨 嗨, 是我,畢卡索<BR>我給你發一聲嗶,我自覺強大無比。<BR>但你要知道我不是在要求你什麼。</DIV>
<DIV class=resume>你想走,不想 不想要我<BR>不想 不想要我<BR>不想 不想 不想要我<BR>你的臉孔和愛是從菩提樹裏來的<BR>而我會記著你的眼睛的</DIV>
<DIV class=resume>你想走,不想 不想要我<BR>不想 不想要我<BR>不想 不想 不想要我<BR>你的臉孔和愛是從菩提樹裏來的<BR>而我會記著你的眼睛的</DIV> |